Termeni şi condiţii PDF Imprimare Email


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

In nici o circumstanta SC UDP SRL nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta ale serviciillor puse la dispozitie prin acest site, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.


1. Utilizand si/sau vizitand portalul www.infoturda.ro acceptati automat TERMENII SI CONDITIILE de utilizare a site-ului.

2. InfoTurda ofera acces liber la acest site, din nevoia de informare. InfoTurda ofera acces liber la site-ul www.infoturda.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

3. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC UDP SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC UDP SRL.

4. Continutul acestui site, grafica, textele, fisierele video sau audio, fotografiile, softul si bazele de date, ca si orice alte materiale postate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC UDP SRL sau a clientilor sai.

5. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau exploatarea oricaror fisiere sau texte, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

6. Este interzisa crearea de legaturi cu www.infoturda.ro ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris.

7. Nu este permisa copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a informatiilor si fisierelor video si audio existente pe acest site;

8. Este interzisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

9. Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

10. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC UDP SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

11. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.infoturda.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

12. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date InfoTurda si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre InfoTurda si de partenerii sai.
Ultima actualizare în Vineri, 29 Octombrie 2010 17:15